Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Kadın Kolları’nın Başkanı Fatma Gümüş, yeni görevine gelir gelmez iddialı konuştu. Gümüş, 7 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçimlerinde Aydın’dan CHP olarak en az 5 milletvekili çıkaracaklarını söyledi.
Saadet Kavasgil’in milletvekili aday adayı olmasıyla boşalan CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanlığı’na geçtiğimiz günlerde atanan Fatma Gümüş iddialı konuştu. Makamında ziyaret ve tebrikleri kabul eden Gümüş, kendisine verilen bu sorumluluğu layıkıyla yerine getirmek için çok çalışacağını ifade ederek; “Gidilmedik köy, çalınmadık kapı, ulaşılmayan mahalle, sıkılmadık el, dinlenmedik dert bırakmayacağız” dedi. Kadınlar olarak ülkenin içinde bulunduğu bugünkü durumun farkında oluklarını dile getiren Gümüş, CHP’yi iktidara taşıyarak soruna kökten çözüm bulacaklarını iddia etti.
“CHP’NİN OYLARINI ARTIRACAĞIZ”
Başkanlığa gelir gelmez 7 Haziran milletvekili seçimleri için kolları sıvadıklarını belirten Gümüş, “29 Mart’ta ön seçimlerimiz yapıldıktan sonra Ankara’dan gelen talimatlar doğrultusunda bir çalışma izleyeceğiz. İlçelerimizde ve mahallerimizde ve özellikle merkezde ülkemizdeki şuan ki sıkıntıları anlatacağız. Çiftçimiz, memurumuz için ne gibi projelerimiz olduğunu anlatacağız. CHP’nin oylarını artıracağız. Sıralamaya giren bütün aday adaylarımıza eşit bir şekilde destek vererek tanıtımlarını yapacağız. Daha çok mahalle ve köy çalışmalarına önem vereceğiz. Daha çok onları aydınlatmaya yönelik çalışmalar yapıp, muhakkak dertlerini ve sıkıntılarını dinleyeceğiz” dedi.
“EN AZ 5 MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ”
Seçmenlerin gönlünü kazanmanın dertlerini ve sıkıntılarını dinlemekten geçtiğini savunan Gümüş, “Uğramadığımız kapı dokunmadığımız el kalmayacak. İnşallah 7 Haziran milletvekili seçimleri sonunda en az 5 milletvekili çıkaracağız. Sevgiyle halkımıza yaklaşacağız ve yüreğimizi ortaya koyacağız. Amacımız her kapıyı çalmak. İl-ilçe elele, omuz omuza verip kadın kollarımız ve gönüllülerimiz ile birlikte çalışacağız. Bu seçim döneminde Aydın’daki oy oranını daha da arttırmak istiyoruz. Olayların farkında olmayan insanlara derdimizi anlatacağız. Ülkede yaşanan olayları fark edemeyen ve göremeyenlere gerçekleri anlatacağız” diye konuştu.
“BİRLEŞTİRİCİ ROLÜM FAZLA OLACAK”
Önceki CHP Kadın Kolları Başkanlarına ve Yönetim Kurulu Üyelerine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür eden Gümüş, diğer başkanlardan farkının şu şekilde olacağını açıkladı: “Bana verilen sorumluluğun farkındayım. Partimin başarısı için yüreğimi ortaya koyarak çalışacağım. CHP içinde en çok birleştirici rolüm fazla olacak. Aydın’daki tüm CHP’li kadınları, CHP’ye gönül veren kadınları veya ülke sorunlarıyla yakından ilgilenen kadınları aynı çatı altında toplayacağız. Onlarla birlikte mücadele edeceğiz. İnsanlara eşit bir şekilde yaklaşarak daha çok tabana hitap edip onları sevgiyle kucaklayacağız. Daha çok mahalle ve köylerde çalışmalar yapacağız” ifadelerini kullandı.