CHP’nin kuruluşunun 92. yıldönümü nedeniyle Aydın’ın Efeler ilçesinde tören düzenlendi. Törende Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın kolundaki nazar boncuğu dikkat çekti.
CHP’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle Aydın’ın Efeler ilçesindeki Atatürk Kent Meydanı’nda tören düzenlenerek, Atatürk büstüne çelenk sunuldu. Törene CHP Aydın Milletvekilleri M. Fatih Atay, M. Lütfi Baydar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, CHP Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci, parti yöneticileri ve üyeler katıldı.
BAŞKAN ÖZAKCAN’IN KOLUNDAKİ NAZAR BONCUĞU DİKKAT ÇEKTİ
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın ceketinin sol kolunda asılı olan nazar boncuğu dikkat çekti. Tarih boyunca, çoğu kültürde ve dinsel inançta, göz figürü kötülükleri savan güçlü bir tılsım olarak kabul edilen nazar boncuğunu Başkan Özakcan’ın kolunda gören bazı vatandaşlar, "Başkanımız göreve geldiği günden bugüne kadar Efeler ilçemizin yaşam kalitesini yükseltmek için elinden geleni yapıyor. Çalışmalarını beğeni ile karşılıyor, kendisini çok seviyoruz. Geçtiğimiz yıl Nazilli’de makam aracıyla trafik kazası geçirmiş, sonrasında ada defalarca kolundan ameliyat olmak zorunda kalmıştı. Galiba yaşadığı tüm kötü olaylardan korunmak amacıyla nazar boncuğu takmış" ifadelerini kullandılar.