Didim Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu okul bahçesinde organik sebze bahçesi oluşturdu. Minik öğrencilerin kendi elleriyle diktiği fidanlarla okul bahçesi yem yeşil hale geldi.
Didim Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu okul bahçesinde organik sebze bahçesi oluşturdu. Etkinlik okul öğretmenlerinin katılımı ve velilerin işbirliği ile oldukça olumlu sonuçlar doğurdu. Minik öğrencilerin kendi elleriyle diktiği fidanlar öğrencileri memnun etti.
Didim Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Okul Müdürü Yazgül Duyan “Sağlıklı bir gelecek, sağlıklı beslenen çocuklarımızla gelecek’’ söylemi ile öğretmen arkadaşlarımızla birlikte yola çıktık. Şehir ortamında büyüyen çocuklarımızın toprakla kucaklaşarak, doğal ortamda sebze yetiştirmelerini hedef aldık. Çocuklarımız bitkilerin ekim aşamalarını uygulayarak gördüler. Her gün emek vererek büyüttükleri doğal sebzelerin olgunlaşması çok anlamlı olacaktır onlar için. Bu çalışmayla çocuklarımızda farklı bir algı oluşturarak sağlıklı beslenmenin faydalarını pekiştirdiğimizi düşünüyorum” diye konuştu.