Didim Belediyespor gelecek sezon için Antrenör Ayhan Yıldız ile yola devam dedi. Yıldız’ın bu yıl yardımcılıklarını Ali İhsan Yıldız ile Mustafa Yağcı yapacak.
Bölgesel Amatör lig ekiplerinde Didim Belediyespor’da ilk imzalar atıldı. Didim Belediyespor geçen yıl takımı çalıştıran Antrenör Ayhan Yıldız ile yeniden anlaştı. Didim Belediyespor yönetimi Didim Şehir Stadında düzenlediği basın toplantısında A takım heyeti ile Altyapı antrenörlerini basına tanıttı.
Didim Belediyespor Genel Kaptanı Abdullah Engil yaptığı açıklamada Antrenör Ayhan Yıldız ile yeniden anlaştıklarını belirterek “Yardımcı Antrenör olarak Ali İhsan Yıldız ile Kaleci Antrenörü Mustafa Yağcı, Ayhan hocamıza yardımcı olacak. Altyapıyı da bu yıl ağırlık vereceğiz. Bu konuda yönetim kurulu üyemiz Hakan Gürsoy nezdinde yürütülecek. Altyapıda Mehmet Özdemir, Nevzat Kafadaroğlu, Hasan Karahamza ile bu yıl anlaştığımız İskender İbrahimağaoğlu görev alacak” dedi.
Engil Didim’in çocukları çalışmaya devam edeceklerini belirterek “Bu yıl altyapıya de önem vereceğiz. İnşallah başarılı olacağız. Hedef yüksek ama bütçe sıkıntılı; A takım için herkes elini taşın altına koymalı. Biraz reklam ve bütçeye ihtiyacımız var“ dedi.
Engil iç transfer görüşmelerinin sürdüğünü belirterek dış transferde de görüşmelere başlayacaklarını söyledi.