Didim Ziraat Odası Yönetim Kurulu, Didim İlçe Emniyet Müdürü Özgür Selçuk’u ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir, Oda Meclis Başkanı İsmet Başboğar ile Yönetim ve Meclis Üyeleri Didim’in yeni İlçe Emniyet Müdürü Özgür Selçuk’u hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir Yeni Emniyet Müdürü Selçuk’un 1,5 yıldır Didim’de görev yaptığını ve Didim’i bildiğini ve sorunlara hakim olduğunu belirterek yeni görevini layıkıyla yapacağını inandığını belirterek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Didim İlçe Emniyet Müdürü Özgür Selçuk ise Ziraat Odası yönetimine nazik ziyaretinden dolayı teşekkür edip, Didim’e en iyi şekilde hizmet vermeye çalışacaklarını söyledi.
“ORTAK PROJE KARARI
Ziyarette ayrıca İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Didim Ziraat Odası arasında çiftçilere trafik kuralları noktasında eğitim verilmesi konusunda fikir birliğine varıldı ve ortak çalışmayla ilgili olarak Didim Kaymakamı İskender Yönden’e bilgi verilmesi ve projenin hazırlanması noktasında fikir birliğine varıldı.