Didim ve Yöresi Engelliler Derneği’nin 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Didim Orman Kampı’nda düzenlenen Geleneksel Piknik şölenine ilgi çok yoğun oldu.
Didim Orman Kampında düzenlenen piknik şöleninde, havanın da güzel olması sonucu yaklaşık 350 civarında Engelli ve engelli aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkan ve yönetimi tam kadro olarak şölende yerini alarak Engellilere servis yaptı. Gün içerisinde CHP İlçe Yönetimi, Gençlik Kolları, CHP Aydın milletvekili adayı Fatih Atay Engelliler etkinliğini ziyaret ederek engelli vatandaşlarla sohbet etti.
Etkinliğe katılan Engelliler Ali Eren, Özgür Pekediz ve Abbas Karabulut Derneğin çalışmalarından son derece memnun olduklarını belirterek yönetime teşekkür ettiler, Ancak Hayatı kolaylaştırmak açısından özellikle Çarşı Merkezinde Engelli Tuvaleti, şehir içi ulaşımda kolaylık, Resmi dairelerde asansör ve engelli rampalarının yapılması konusunda yönetim olarak girişimde bulunulmasın istediler.
Didim ve Yöresi engelliler derneği Başkanı Bedri Altıntaş yapılan piknik şöleninin Engelliler haftasının son etkinliği olduğuna değinerek “ Mutlu bir gün geçirdik yapılan etkinlik tüm arkadaşlarımız ve ailelerince beklenen bir olaydı, herkes memnuniyetini belirterek iyi bir gün geçirdiklerini, streslerini attıklarını ve yeni güne motive olmuş bir şekilde hazırlandıklarını ifade ettiler, onlar mutlu olunca bizlerde mutlu oluyoruz. Engelli arkadaşlarımızın istekleri çok masumane ve bizler konuyu ilgilere iletiyoruz. Olumlu cevaplar aldık, yakında neticelerini hep birlikte göreceğiz, Etkinliğimizin hazırlanmasında her konuda bizleri yalnız bırakmayan Onur Çağlar, Ali Çağlar, Genç Manav, Bülent Bey, Armada ve Onarlı Ticaret’e ve desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederiz" dedi.