Aydın’da üretilip ülke geneline hatta yurtdışına ihraç edilen Mobilya sektörünün yenilikçi markası BySolvo, fonksiyonel, dekoratif ve şık ürünleriyle Dubai Index 2015 fuarında yer aldı.
Her yıl düzenlenen; iç dekorasyon, mobilya, ev tekstili ve tasarım konularında Ortadoğu’nun en büyük organizasyonu olarak kabul edilen Dubai Index 2015’te BySolvo’nun çok fonksiyonlu ve şık ürünleri görücüye çıktı.
Modern ve kaliteli tasarımlarıyla hayatınızı kolaylaştıran Dekoratif Boy Aynalı Ütü Masası, Şifonyer, Boy Aynalı Takı ve Aksesuar Dolabı, Yatağa Bağlanabilen Beşik, Dekoratif Salon Rafı, Banyo Rafı, Trendy ve Tria Zigon Sehpa gibi ürünlerini fuarda sergileyen BySolvo, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.
Ürünlere olan ilgiden oldukça memnun kalan BySolvo Genel Müdürü Şakir Tekin: ”Alanında Ortadoğu’nun en önemli fuarı olan Dubai Index 2015’te ilk kez yer almanın heyecanını yaşadık. Fuarda tüm ürünlerimizle yer aldık. Fuar, katılımcı ve organizasyon açısından gayet başarılıydı. Ortadoğu’nun yanı sıra hem Avrupa, hem de diğer bölgelerden katılımcı ve ziyaretçi vardı. Dubai ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde ürünlerimiz çok sevildi ve beğenildi. Katılımcıların ve ziyaretçilerin ürünlerimize olan ilgisi bizi gururlandırdı. Otel ve rezidanslar özelikle dekoratif boy aynalı ütü masasına çok alakalıydılar. İzlenimlerimizde ürün tasarımlarında ne kadar doğru noktada olduğumuzu gördük. Aynı zamanda fuarda, büyük yapı market zincirleri ve zincir mobilya mağazaları ile görüşmeler sağladık. Olumlu ve son derece ilgili geçen görüşmeler neticesinde, çok yakın zamanda Ortadoğu’nun birçok ülkesinde çalışmalara başlayacağız. Dubai Index 2015 fuarı bizim için hem ürün tanıtımı, hem de ticari görüşmeler bağlamında oldukça faydalı oldu.” dedi.