Efeler Belediyesince vatandaşların hizmetine sunulmak üzere alınan iş makineleri ile yolu yapılmayan mahalle kalmayacak.
Efeler Belediyesi tarafından Devlet Malzeme Ofisi’nden (DMO) satın alınan 1 adet Caterpillar 140M Greyder, 1 adet loder ve 2 adet silindir belediyenin makine parkında yerini aldı. Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan alınan yeni iş makinelerini Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Makina Bakım-Onarım ve İkmal Birim Amirliği’ne giderek makineleri yerinde inceledi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.
"MAHALLELERİMİZİN YOLLARINI YAPACAĞIZ"
Aydın’ın büyükşehir olmasının ardından 56 köy ve 5 beldenin kendilerine bağlandığını ve henüz 1 yaşını yeni doldurmuş bir belediye olduklarını hatırlatan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Aydın’ın büyükşehir olması nedeniyle bizimde yetki alanımız ve iş yükümüz arttı. Kuruluşumuzun üzerinden ancak 1 yıl geçmesine rağmen bu kadar kısa sürede güzel işler yaptık. İş makinelerimiz dahi yoktu, kiralayarak işlerimizi sürdürüyorduk. Ancak bundan sonra kendi işlerimizi kendi iş makinelerimizle yapacağız. DMO’dan satın aldığımız iş makinelerimizin bir kısmı geldi. Önümüzdeki aylarda birkaç iş makinesi daha satın alacağız. Yolları bozuk olan ve bu zamana kadar bizim iş makinesi sıkıntımızı bilerek sabırla bekleyen mahalle halkını artık bekletmeyeceğiz. Alınan iş makinelerimiz ile başta yol yapımı gibi ihtiyaç duyduğumuz tüm konularda vatandaşımıza çok daha hızlı bir hizmet verme imkanına kavuşmuş olduk" dedi.
Başkan Özakcan şantiye alanını birim amirleri ile gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.