Efeler Belediyesi tarafından yapılan Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın isminin verildiği parkın açılışı 10 Haziran Çarşamba günü gerçekleştirilecek.
Efeler ilçesi Girne Mahallesi’nde Ali Erdoğan’ın, Kemer Mahallesi’nde Yıldız Kenter’in ve Zeybek Mahallesi’nde Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın isimlerinin verildiği parkların açılışı Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek.
Belediye olarak ilçe halkının daha temiz, daha güzel bir ilçede yaşaması için çalıştıklarını ifade eden Başkan Özakcan, "Bilindiği gibi belediyemiz 1 yaşını henüz doldurmuş bir belediye. Geçtiğimiz yıl yapılan yerel seçimler sonrası Aydın’ın büyükşehir statüsü kazanmasının ardından 56 köy, 5 belde Efeler Belediyesi’ne bağlandı. Kısıtlı imkanlar dahilinde Efeler Belediyesi’ni faaliyete geçirdik. Mahallelerimizin yol sorunlarından, çocuklarımızın oyun oynayabilecekleri parka kadar birçok konuda vatandaşımıza kaliteli hizmet verebilmek için tüm personelimizle gece gündüz demeden çalışmalarınızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz aylarda belediye meclisimizde görüşülerek oy birliği ile kabul edilen Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın ismini Zeybek Mahallesi’ndeki bir parka verdik. Sloganımızda da olduğu gibi Efeler ilçemizi öncü bir ilçe yapmak için hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek" dedi.
Başkan Özakcan 10 Haziran Çarşamba günü saat:17.00’da Zeybek Mahallesi Zeybek 4. Cadde’de gerçekleştirilecek olan toplu açılış törenine tüm vatandaşları davet etti.