Aydın Efeler Müftülüğü ile diyanet görevlilerine yönelik hizmet veren sendikalara bağlı imamlar Gençlik Haftası ve bahar mevsimi dolayısıyla düzenlenen etkinlikte hem stres attılar hem de eğlendiler. Hepsi de vazifeli olduğu için iki namaz arasında düzenlenen etkinlikte din görevlileri hep birlikte yemek yeyip top oynayarak kaynaştılar.
Efeler ilçesi Tepecik Mahallesinde bulunan mesire alanında düzenlenen pikniğe Aydın Efeler Müftüsü Salih Akçan, Müftü Yardımcısıları Mehmet Aslan, Zekeriya Çallı, Müftülük Personel Müdürü Muzaffer Erdal, Diva-Sen Aydın İl temsilcisi Necmettin Tufan, Türk Diyanet Vakıf-Sen Aydın Temsilcisi Nadir Baylar, Diyanet-Sen Aydın Temsilcisi Abdurrahman Çalışkan, Diva-Sen Efeler Temsilcisi Yasin Yetiştirici ve çok sayıda imam ve müezzin katıldı.
Din görevlilerinin çok önemli bir görevi ifa ettiğini ve Aydın il genelindeki yaklaşık 1500 Camii, Efeler ilçe merkezinde ise 65 camide 5 vakit ezan sesini duyuran din görevlileri bir araya geldiklerini belirten Efeler Müftüsü Salih Akçan, sendikalara da düzenlenen bu etkinliğe verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.
Sendikaların ayrıştırmaya değil, birlik ve kardeşliğe hizmet etmesi gerektiğini ve bugün bunun güzel birleştirme ve kardeşliğin pekişmesi yolunda güzel bir örneğinin yaşandığını belirten Efeler Müftüsü Salih Akçan, etkinliğe katılan onlarca din görevlisi birlikte piknik yaptı.
Görevleri dolayısıyla iki nmaz arası gerçekleştirilen etkinlik, öğlen namazından sonra başlayıp, ikindi namazı vaktinin yaklaşması ile birlikte sona erdi. Pikniğe katılan imamlar iki namaz arası da olsa hep birlikte eğlenip hoş vakit geçirdiler.