Aydın’da gece aralarında bilinmeyen bir nedenden dolayı husumet bulunan iki grup arasında meydana gelen silahlı kavgada olayla ilgisi olmayan ve yoldan geçmekte olan bir kadın yaralandı. Olaydan sonra kaçan şahısların yakalanması için polis çalışma başlatırken, yaralanan kadın ise Adnan menderes Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olay dün gece Efeler ilçe merkezinde bulunan Romanların yaşadığı Ilıcabaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bilinmeyen bir nedenden dolayı 315 sokakta iki grup arasındaki tartışma kavgaya dönüşünce her iki grup da silahını ateşledi. Adeta Teksas’a dönenen sokakta tarafların birbirlerine sıktığı kurşunların arasında kalan ve aynı sokakta bulunan kızına ziyarete gelen 60 yaşlarındaki Firdevs Babadağ bir anda yere yığıldı. Yaşlı kadının vurulduğunu gören çevre sakinleri durumu polis ve 112 Acil Servis’e ihbar ederek yardım istedi. Firdevs Babadağ ambulansla hastaneye kaldırılırken, polsi kaçan zanlıları yakalamak için operasyon başlattı.
Gece Umurlu’da ve bir başka adreste geniş çaplı düzenlenen operasyona rağmen zanlıların henüz yakalanamadığı öğrenildi. Sokakta yapılan incelemede çok miktarda kurşun sıkıldığı belirlenirken, aynı sokakta daha önceden sıkıldığı belirlenen boş kovanlar ele geçirildi.