Nazilli’de yaşayan Ayhan Taşdemir, 20 yıldır gündüz inşaatlarda sıva ustalığı, akşamları ise salonda Kick Boks antrenörlüğü yaparak geçimini sağlıyor.
Nazilli Kapalı Spor Salonunda yaklaşık 100 sporcuya çeşitli dallarda eğitim veren Ayhan Taşdemir, gündüz inşaatta sıva ustalığı akşam ise antrenörlük yaparak geçimini sağlıyor. Prof. Dr. Muammer Aksoy Mahallesindeki evinden her sabah 6’da ayrılarak inşaata giden Taşdemir’in mesaisi hiç bitmiyor. Taşdemir, inşaatta 8 saat ter dökmesinin ardından Kapalı Spor Salonuna gelerek öğrencilerine Kick Boks eğitimi veriyor. Spor yaptıkları salonun darlığından yakınan Taşdemir, yetkililerden destek istiyor.
Yıllardır yorucu çalışma temposuna öğrencileri için katlandığını söyleyen Ayhan Taşdemir, "Tam 20 yıldan beri hem İnşaatta sıva ustası hem de Kick Boks Antrenörlüğü yapıyorum. Her sabah erken kalkıp inşaata gidiyorum, mesaim bittiği zamanda akşam 18.00’da salona gelip tekvando, aikido ve Kick Boks antrenörlüğü yapıyorum. Benim amacım çocuklarımıza sporu sevdirmek. Çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için ve tabi ki Türk sporuna insan kazandırmak için senelerdir sabah-akşam çalışıyorum" dedi.
Nazilli’den birçok öğrencisini Türkiye Şampiyonasına ve Avrupa’ya gönderdiğini belirten Taşdemir, "Bunlarım hepsi benim gurur kaynağım. Aslında fiziken gündüz inşaatta çalışmam beni yoruyor fakat çocuklarla spor yaptığım zaman tüm yorgunlumu unutuyorum" diye konuştu.