Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, merkezi hükümetin AK Parti’nin kalesi olan Köşk’e hizmet göndermeye devam ettiğini belirtti.
Köşk Belediyesi’ne 10 gün içinde dördüncü hibe araç desteği geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığından 2 adet çöp kamyonu, 1 adet yol süpürme aracı ve son olarak Köşk Belediyesi’ne AK Parti Hükümeti tarafından 200 bin TL değerinde kepçe hibe edildi.
Köşklü hemşerilerinden aldıkları güçle, vatandaşlara hızlı ve kaliteli hizmet vermek, hizmetlerin işleyişini kolaylaştırmak ve hizmet verimliliğini arttırmak için göreve geldikleri günden itibaren Merkezi Hükümet ile ortaklaşa hizmetleri, yatırımları hızlı bir şekilde Köşk’te hayata geçireceklerini ifade Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, “Köşk Halkı her zaman hizmetlerin en iyisine layık. Çünkü biz, hizmetlerimizi ve projelerimizi hükümetimizle birlikte gerçekleştiriyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun Aydın ziyaretlerinde Köşkümüze yapılacak olan ve yapılan hizmetleri her fırsatta zat-ı şahanelerine arz ettik. Saygı değer Köşk Halkımıza hizmet etmek, onların yüzlerinin güldüğünü görmek bizleri çok mutlu etmekte Gelişen teknoloji ile birlikte kaliteli, modern ve sağlıklı hizmet vermeyi kendine ilke edinmiş bir belediyecilik anlayışı içerisinde çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Kıymetli devlet büyüklerimiz çalışmalarımızı yakinen takip etmekte olmaları da bizler için ayrı bir teveccüh. Muhterem Köşklü hemşerilerimiz şundan emin olsunlar ki; biz onların daha iyi şartlarda daha güzel şartlarda yaşamlarını sürdürebilmeleri, geleceğe daha güvenle bakabilmeleri için bütün ekibimizle 24 saat hizmetlerimize devam edeceğiz. Bu anlamda Köşk Belediyemize Ak Parti Hükümetimiz tarafından hibe edilen kepçenin Belediyemize ve ilçemize kazandırılmasında sebep olan başta Ak Parti Hükümetimize, milletvekili adayımız Abdurrahman Öz’e, Aydın Valimiz Erol Ayyıldız’a ve sebep olan herkese şükranlarımızı sunuyorum. Hayırlı olsun” diye konuştu.