Köşk Belediyesi, ‘Yaz Projeleri’nin ilk çalışmasını Mezeköy Mahallesi’nde düğün salonu yapımı ve parke taşı döşemesiyle başlattı.
6360 sayılı yasa kapsamında Belediyemize bağlanan mahallelerimizde çalışmalarını devam ettiren Köşk Belediyesi, Yaz Projeleri’nin startını Mezeköy Mahallesi’nde verdi. Geçtiğimiz günlerde Köşk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile yapılan incelemenin ardından çalışmalara başlandığını aktaran Mezeköy Mahallesi Muhtarı Harun Memiş, “Başkanımız, Meclis üyelerimiz ve Fen İşleri Müdürlüğümüz bizleri ziyaret ettiğinde, mahallemiz için yapılması gereken çalışmalarımız hakkında bilgi aktardık. Mahalle sakinleri olarak düğün salonu ihtiyacını acil olduğunu söyledik ve çalışmalarımız başladı. Çalışmalarımızın mahallemizden başlaması bizleri ve mahalle sakinlerini çok mesut etti. Kendilerine çok teşekkür ediyorum “ifadelerini kullandı.
Fen İşleri Müdürlüğünün düğün salonu çalışması ile Mezeköy mahallesindeki kilitli parke taşı döşemesi yapılan yol ve sokaklarda Mezeköy Mahallesi Muhtarı Harun Memiş ile incelemelerde buluna Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç da, “ Yaz Projelerimizin startını Mezeköy mahallemizde verdik. Yapılması gereken çalışmalarımızda vatandaşlarımızın ön görüşünü alarak düğün salonu yapılmasını kararlaştırdık. Hali hazırda atıl durumda olan ilkokul binamızın tadilatı ile çevre düzenlemesini tamamlayarak mahallemizin düğün salonu ihtiyacını karşılayacağız” dedi.
PIRIL PIRIL MEZEKÖY
Çalışma alanlarını mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri ile dolaştığı sırada Başkan Kılınç’ın etrafını saran çocuklar oyun alanları istediklerini ilettiler. Çocuklarla kucaklaşan Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, ”Sizler bizim geleceğimizsiniz, yarınlarımızsınız. Sizler için mahallemizin tüm sokak ve yollarını parke taşı döşemesi ile yaparak; pırıl pırıl bir Mezeköy Mahallesi ve oyun alanları sizlerin olacak” diye konuştu.