Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Kuşadası Fakültesi 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 37. Dönem Mezuniyet Töreni, Kuşadası Limanı’nda gerçekleşti.
ADÜ Kuşadası Turizm Fakültesi 37. Dönem Mezuniyet Törenine, Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy ve Adnan Menderes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı’nın yanı sıra, davetliler ve çok sayıda öğrenci yakını katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan mezuniyet töreninde konuşan Turizm Fakültesi Müdürü Yrd.Doç. Dr. Gül Erbay Aslıtürk, mezun öğrencileri kutlayarak, bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy ve Adnan Menderes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı da birer konuşmalarını yaparak, mezun öğrencileri tebrik etti.
ADÜ Kuşadası Turizm Fakültesi okul birincisi olan Arzu Güngör’e Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, okul ikincisi olan Melahat Avşar’a ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Ali SARILI, okul üçüncüsü olan Özlem Okur’a Adnan Menderes Üniversitesi Turizm Fakültesi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gül Erbay Aslıtürk plaketlerini ve Gregory Michael Kiez hatıra paralarını verdi.