Spor Toto 2. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor, iç transferde 7 futbolcusu ile yollarını ayırmasının ardından gözünü dış transfere çevirdi.
Yeni sezonda şampiyonluğa oynayan bir takım kurmak isteyen siyah-beyazlı yönetim, bu doğrultuda Fatih Üge’den sonra Turgutluspor’dan orta saha oyuncusu Emre İşçiler’i kadrosuna katarak ikinci dış transferini gerçekleştirmiş oldu.
26 yaşındaki oyuncunun hem orta sahanın ortası hem de orta sahanın sağ tarafında oynayabildiğini söyleyen Siyah-İnciler’in Basın Sözcüsü Erkan Erkoç, teknik direktör Ahmet Kazım Ertem’in raporu doğrultusunda takıma daha 5 oyuncu daha katacaklarını belirtti. Erkoç, “Hocamız bize yaklaşık olarak 65 kişilik bir transfer listesi verdi. Bunun ilk 10 sırasında yer alan futbolcuları transfer etmek için çabalıyoruz. Emre İşçiler’de hocamızın transfer listesinin başlarında yer alıyordu. Transfer camiamıza hayırlı olsun. Hocamızın raporu doğrultusunda başta Başkanımızın Nurettin Özkat olmak üzere transfer çalışmalarını sürdürüyoruz. Önümüzdeki seneye şampiyonluğa oynayan takım kurmak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.
EMRE İŞÇİLER KİMDİR?
Futbola Manisaspor’un alt yapısında başlayan Emre İşçiler, profesyonelliğe de yine 17 yaşındayken Manisaspor forması altında geçti. 2 yıl Manisaspor forması terleten İşçiler daha sonra sırasıyla İzmirspor, Balıkesirspor, Aydınspor 1923 ve Turgutluspor formalarını giydi. Geçen sezon Turgutluspor forması altında 3 gol kaydeden İşçiler, mevki olarak orta sahanın sağ tarafında ve orta sahanın ortasında görev alıyor.