Nazilli S.S. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Genel Kurulunda Yönetim Kurulu güven tazeledi.
1700 üyesi bulunan ve Ege Bölgesi’nin en güçlü ve dinamik kooperatifleri arasında yer alan S.S. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, geniş bir katılımla olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Yapılan olağan genel kurul ile bütçe ve gelir giderler hakkında kooperatif üyelerine genel bilgilendirmelerde bulunan kooperatif yönetimi, aynı zamanda üyelerin merak ettiği bütün soruları da titizlikle yanıtlayarak genel kurulun demokratik bir ortamda gerçekleşmesi için büyük çaba sarf ettiler.
Kooperatif Büyümeye Devam Edecek
Son yıllarda Nuri ARSLAN ve beraberindeki yönetim ile büyük atılımlar gerçekleştiren kooperatif hissedarları durumdan memnun görünüyorlar. Nuri ARSLAN ve ekibine tam destek veren kooperatif üyeleri, yapılacak olan yeni yatırımlarla hisselerinin değerlerinin artacağından endişe duymadıklarını belirttiler. Yeni dönemde kooperatif üyelerine bir akaryakıt istasyonu kazandırmayı amaçlayan yönetim, yeni yatırımlar için KOSGEB, GEKA, Bilim, Teknoloji ve sanayi Bakanlığı gibi kurumlarla görüşerek kaynak arayışına girmek için üyelerinden destek alarak ilk adımı atmış oldular.
Sanayi sitesinin girişinde yapımına hızla devam eden sosyal tesis binasının anahtar teslimi ise haziran ayında yapılacak. Şimdiden sosyal tesis alanlarına ve özellikle dükkanlara ilginin yoğun olduğunu ifade eden yönetim kurulu üyeleri, Vakıfbank ile yapılan anlaşma ile sanayi sitesi üyelerine söz verdikleri gibi bir banka şubesi kazandırdıklarını dile getirdiler. Bunun yanı sıra sosyal tesiste 1.000 kişi kapasiteli kapalı, 600 kişi kapasiteli yazlık düğün salonu ile bölgenin ihtiyacına cevap verecek birçok alanı da bünyesinde barındıracak.
Kooperatif üyelerini en çok sevindiren madde ise artık kooperatif üyelerinin aidat ödemeyecek olması oldu. Yapılan hizmetler ile elde edilen gelirler sayesinde kooperatif üyelerinin aidat ödeme zorunluluğunun ortadan kalktığına değinen Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nuri ARSLAN “2011 yılında yönetimini devraldığımız kooperatifimiz dinamik yapısı ile bizlere büyük bir sorumluluk yüklemiş ve yeni yatırımlara zorlamıştır. Kooperatifimizin birikimlerini yeni yatırımlarla hizmete dönüştürmek üzere genel kurulumuzdan oybirliği ile destek almış bulunmaktayız. Birlik ve beraberliğin verdiği bu güç ile üyelerimize hizmet için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Üyelerimize bizlere duydukları güven için ve bizlere vermiş oldukları destek için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Aynı zamanda Genel Kurulumuza teşrifleri ile bizleri onurlandıran Sayın Kaymakamımız Mehmet Okur’a, Sayın Belediye Başkanımız Haluk Alıcık’a, Sayın Cumhuriyet Başsavcımız Sayın İlker Yazıcı’ya, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Özcan Bilgi’ye, ve protokolümüzün değerli temsilcilerine şahsım ve yönetim kurulumuz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarım ” İfadelerine yer verdi.