Aydınlılara 1984 yılından bu yana hizmet veren ORGE Mutfak Banyo ve Kapı, Eeler merkez Kipa AVM’de tüketicilerle buluştu.
Hafta sonu AVM’de tanıtım aktivitesi gerçekleştiren ORGE Mutfak Banyo ve Kapı, ürünleri hakkında ziyaretçilerini bilgilerdi.
“BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR”
Yaşadığı mekânda mutfak, banyo ve kapılarını yenilemek isteyenlerin tercihi ORGE Mutfak Banyo ve Kapı’nın her geçen gün emin adımlarla büyümeye devam ettiğinin altını çizen Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Geçgel, “Şirket olarak, müşterilerimizin ihtiyaç duydukları ürünleri en şık, modern ve pratik alternatiflerle sunmaya devam ediyoruz. Deneyimli ve güler yüzlü satış ekibimizle satış öncesi ve sonrasında da müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz” diye konuştu.
ORGE Mutfak Banyo ve Kapı’da müşterilerine çeşitlilik, fiyat ve kalite anlamında da avantajlar sunduklarının vurgulayan Geçgel, “Müşterilerimiz arzu ederse kendi zevkine göre tasarımlar yapılabiliyor. Şirketimiz tasarımı teknolojiyle işlerken, tüketicilerin yaşam kalitesine de özen gösteriyor” dedi.
STANDA BÜYÜK İLGİ
Tasarımlarındaki yenilikleri tanıtan ORGE Mutfak Banyo ve Kapı’nın standı büyük ilgi görürken, ziyaretçilere de sürpriz hediyeler dağıtıldı.