Söke Belediyesi Semt Evlerinin düzenlediği sosyal projelerde ilçede eğitim gören üniversite öğrencileri de gönüllü olarak yer alacak.
Söke İşletme Fakültesi başta olmak üzere eğitim gören üniversite öğrencileri Söke Belediyesi Nuh Bey Semt Evi’nin konuğu oldu. Yaptıkları çalışmalar hakkında Semt Evleri Sorumlusu Nimet İncedal’dan bilgiler alan öğrenciler, semt evi olarak kullanılan tarihi Nuh Bey Konağı’nı da yakından tanıma fırsatı buldular. Söke Belediyesi Semt Evi çalışmalarında gönüllü olarak katkı sağlayabileceklerini belirten öğrenciler, birçok dallarda açılan kurslara katılabileceklerini belirttiler.
Üniversite öğrencilerini ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Nimet İncedal, “Belediye Başkanımız Sayın Süleyman Toyran’ın sosyal belediyecilik anlayışı ile ortaya koyduğu çalışmaları genç arkadaşlarımıza anlattık, paylaştık. Birlikte çeşitli projelerde elele olmayı umuyoruz. Diğer taraftan Söke Belediyesi olarak üniversite öğrencilerimizin sıkıntılarının çözümünde her zaman yanlarında olduğumuzu belirttik” dedi.