Söke Rotary Kulübü, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Söke İşletme Fakültesi Dekanlığı ile işbirliği yaparak çeşitli etkinlikler düzenleyecek. Üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirilecek etkinlikler kişisel gelişim ve iş hayatını içeren seminerler gibi konulardan oluşuyor.
Bu etkinliklerin ilki yapıldı. Söke İşletme Fakültesi Saadet Yamak salonunda gerçekleşen seminerde üniversite öğrencilerine “İş hayatında etik değerler, ahlaki standartlar” konularında bilgiler verildi. Seminerin konuşmacıları ise Söke’nin önde gelen iş adamları ve kuruluşlarının temsilcileri oldu. Söke Genç İş Adamları Derneği yönetim kurulu üyesi iş adamı Burak Semerci, Ege Koleji sahiplerinden Rıdvan Özen, İş Bankası Söke Şube Müdürü Zeki Koç, Egemed Hastanesi’nden Cengiz Bayar konuşmacı olarak yer aldı. İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Adnan Gersil’in yönettiği oturumda konuşmacıların daha çok kendi iş yaşamlarından örnekler sunarak verdiği bilgiler öğrenciler tarafından ilgiyle dinlendi.
Söke Rotary Kulüp Başkanı Halil Karaaslan üniversite işbirliği ile gerçekleşecek etkinliklerin devam edeceğini belirtti. Karaaslan; “Önümüzdeki süreçte üniversite öğrencilerimize Üniversite eğitiminin önemi ve yandaş sertifikalar, İş görüşmesinde Beden Dili, Kariyer Planlamaları, Kariyer Koçluğu, İş görüşme Psikolojisi, CV yazma ve Mülakat teknikleri gibi konu başlıklarında seminerler devam edecek. Bu tür seminerlerin öğrencilerin gelecek hayatları için önemli ve faydalı olduğunu düşünüyoruz. Bize destek veren herkese özellikle işbirliği için Söke İşletme Fakültesi Dekanlığımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.