Söke’nin Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı ilk özel anaokulu “Renkli Kalem” açıldı. Renkli Kalem 3-6 yaş aralığındaki çocuklara hizmet verecek.
Psikolog, Pedagog, İngilizce, Drama, Müzik, Resim, Beden Eğitimi ve Anaokulu Öğretmenlerinden oluşan uzman bir kadro ile 3-6 yaş aralığına profesyonel eğitim verecek kurum, Söke’nin Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak çalışan ilk özel anaokulu olma özelliği taşıyor.
Söke’nin Bilgisayar Kursu veren eğitim kurumunu açan Mahmut Önder ve Serdal Güraslan ile yine Söke’de en kapsamlı özel öğrenci yurtlarından birini açan Söke Belediye Meclis Üyesi Hüsamettin Yaman’ın işbirliğiyle Söke’ye kazandırılan “Renkli Kalem Anaokulu”nun açılış töreni yapıldı. Törene Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Belediye Başkan Yardımcıları Fahri Sivrioğlu ve Ahmet Karakaş, Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Anya bata olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.
Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran yaptığı konuşmasında Söke’ye böylesi modern bir anaokulunu Söke’ye kazandıran işletmecilere teşekkür ederken, çalışma hayatlarında başarılar diledi.
Kurdelenin kesilmesinin ardından konuklar Renkli Kalem anaokulunu gezdi. Anaokulu dizaynı ve ferah oluşuyla beğeni topladı.