AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları Söke İlçe Teşkilatlarının hazırladığı "Her Çocuğun Bir Meyve Ağacı Olsun" projesi, Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Söke TAYEM işbirliği ile hayata geçiriliyor.
Proje kapsamında Sıdıka İlkokulu öğrencileri TAYEM tarafından tahsis edilen 2 dönümlük arazide, meyve fidanlarının dikimi gerçekleştirdi. Fidan dikim töreninde İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünat Aydın, İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü Seyit Yıldız, Söke TAYEM Müdürü Ramazan Bülbül, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Fatih Gürer, AK Parti Söke İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Yeniusta da bulundu.
Söke TAYEM Müdürü Ramazan Bülbül kurumlarına ait 2 dönümlük arazinin yapılan protokol ile 3 yıllığına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis edildiğini, dikimi yapılan fidanların tüm bakımlarının öğrencilere ait olduğunu söyledi.
‘Her Çocuğun Bir Meyve Ağacı Olsun’ Projesinin önümüzdeki yıllarda daha geniş kapsamlı yapılmasını planladıklarını belirten Ak Parti Söke İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Yeniusta; “Önümüzdeki yıl tüm okulları içine alan kent Ormanı oluşturma projemiz için şimdiden çalışmalarımıza başladık” dedi.
Projenin amacının çocuklara doğa ve toprak bilgisi ile sevgisini aşılamak olduğunu söyleyen Hatice Yeniusta; projeye katkı sağlayan herkese teşekkür etti.