Spor Toto Başkanlığı, Köşk’ün mahallelerinde sentetik halı saha yapılması için Köşk Belediyesi’ne 300 bin TL hibe desteği sağladı.
AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Abdurrahman Öz’ün çabasıyla Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı’ndan Köşk’ün mahallelerine sentetik halı saha yapmak üzere 300 bin TL hibe desteği sağlandığını ifade eden Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, “İlçemiz mahallelerinde yapılması planlanan sentetik halı sahaları için hibe ödeneğimiz sonuçlandı. Öğrencilerimizi ve ilçemiz gençlerimizi spora teşvik amacıyla ihtiyaç olan 6 mahallemize sentetik halı saha yapımı için bir an önce çalışmamızı başlatacağız. Bu gayretli çalışmalarından dolayı milletvekili adayımıza çok teşekkür ediyor; saygı ve sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu.
“KÖŞK’TE TÜM PROJELERİ BİRLİKTE HAYATA GEÇİRECEĞİZ.”
Köşk Belediyesi’nin kısa zamanda büyük işlere imza attığını ifade eden Ak Parti Aydın Milletvekili Adayı Abdurrahman Öz de, “Belediye başkanımız ilçemiz için büyük projeleri hayata geçirdi. Köşkün daha yaşanılabilir kent ve öğrenci şehri olması adına çalışmalar ortaya koydu. Biz de bu anlamda çalışmalarımızı hazırladık ve öğrencilerimiz için girişimlerde bulunduk. Spor Toto Teşkilatı Başkanlığımızdan 300 bin TL hibe desteğini Köşkümüze kazandırdık. Hayırlı olsun. Çalışmamızın haklı onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Köşk Belediyemizin halkımız adına gerçekleştirmeyi planladığı tüm projelerde hizmetleri birlikte hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.