Aydın’ın Söke ilçesinde kanala düşen yaşlı kadının cesedi yaklaşık 4 kilometre uzaktaki bir noktadan çıkarıldı.
Olay, Söke’ye bağlı Yenidoğan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 62 yaşındaki Şemsi Bulut adlı kadın Yenidoğan Mahallesi’nin aşağı mahalle olarak adlandırılan sulama kanalına yakın noktasındaki evinde yaşıyordu. Ailesi kadının yokluğunu fark edince aramaya başladı. Bu arada jandarma ekipleri de arama çalışmalarına başladı. Kanala düşebileceği ihtimali üzerine yapılan çalışmalar sonucunda Yenidoğan Mahallesi’ne yaklaşık 4 kilometre uzaklıkta bulunan Akçakonak Mahallesi yakınlarında kanalda yüzen ceset görüldü. 2 çocuk annesi Şemsi Bulut’un cenazesi AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından sudan çıkarıldı. Olay yerine yaşlı kadının eşi Ali Rıza Bulut ve yakınları büyük üzüntü yaşadı.
Şemsi Bulut’un eşi Ali Rıza Bulut; “Olayın meydana geldiği yerlerde torununu oynatırdı. Ayağı kaymış olabilir. İntihar şüphesini doğuracak bir şey olamaz. İkimiz emekliyiz. Bir dediğini iki etmedim. Ne olduysa son bir saat içinde oldu” dedi.
Olayla hayatını kaybeden Şemsi Bulut’un cenazesi Söke Devlet Hastanesi Morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.