Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), önümüzdeki günlerde yayın hayatına başlayacak olan ‘Tercih Meselesi’ programında tanıtılacak.
Dijital Sanatlar Prodüksiyon Şirketi tarafından hazırlanan ve önümüzdeki günlerde yayın hayatına başlayacak olan ‘Tercih Meselesi’ programının çekimleri, Adnan Menderes Üniversitesi’nde gerçekleşti. Üniversiteye hazırlanan gençler için rehber niteliğine sahip, üniversiteler hakkında bilgiler veren ve röportajlarla dinamik bir akışa sahip programın çekimleri, renkli görüntülere sahne oldu.
Yönetmen Erol Civan, sunucu Onur Özaydın, kameraman Engin Örsel ve yürütücü Murat Taker’den oluşan ekibin Adnan Menderes Üniversitesi’nin fakültelerinde gerçekleştirdikleri çekimlerde öğrenciler ve akademisyenlerle röportajlar yaptılar, derslere dahil oldular ve bilgiyi eğlence ile harmanladılar.
Ekip, Adnan Menderes Üniversitesi fakülte ve birimlerini tanıtmasının yanı sıra; ADÜ öğrencilerinin evinde ve Efeler ilçe merkezinde gerçekleştirdikleri çekimlerle Aydın’da öğrenci yaşamını gözler önüne serdi.