Ağrı’nın Patnos Gücü Belediye Spor tarafından düzenlenen ’Okullar Arası Futbol Turnuvası’ sona erdi.
Turnuvanın final maçı Aktepe Yatılı Bölge Okulu (YBO) ile Vali Yusuf İlk ve Ortaokulu arasında oynandı. Büyük çekişmeye sahne olan final maçında Aktepe Yatılı Bölge Okulu (YBO), Vali Yusuf İlk ve Ortaokulu’nu 3-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Kupa töreninde bir konuşma yapan Patnos Gücü Belediye Spor Başkanı Turan Değerli, turnuvanın final maçında iyi olan iki takımın mücadelesine şahit olduklarını ifade ederek, "Gerçekten çok güzel bir final maçı oldu. Biz maçı izlerken büyük bir zevk aldık. Turnuva sonucunda şampiyon olan Aktepe Yatılı Bölge Okulu’nu (YBO) tebrik ediyorum" dedi.
Başkan Değerli, ayrıca turnuvada desteklerini esirgemeyen ve üçüncü olan takımın ödüllerine sponsor olan Patnos Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve yönetimine de teşekkür etti.
Turnuvada şampiyon olan Aktepe Yatılı Bölge Okulu’nun (YBO) kupasını Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay, ikinci olan Vali Yusuf İlk ve Ortaokulu’nun kupasını Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak, üçüncü olan 75. Yıl İlk ve Ortaokulu’nun kupasını ise Patnos İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Eskin verdi.