Yetiştirme Yurdundan Ayrılanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Yurt Ay Der) Başkanı Recep Çirik ve yönetim kurulu üyeleri, Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veysel Topkaya’ya, “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.
Derneklerinin faaliyet alanlarıyla ilgili İl Müdürü Topkaya’ya bilgiler veren Yurt Ay Der Başkanı Recep Çirik, “Derneğimiz yetiştirme yurtlarında büyüyüp daha sonra ayrılanların oluşturduğu bir dernektir. Derneğimizin faaliyet alanları yetiştirme yurtlarında kalmış ve daha sonra ayrılmış olan kişileri ve şu an kalan çocuklarımızı kapsamaktadır. Gerek yetiştirme yurtlarımızdaki çocuklar, gerekse yetiştirme yurtlarından ayrılanların sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyoruz. Sorunların çözümü için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Yetiştirme yurtları, bizlerin baba ocağıdır. Biz ne kadar oralardan ayrılmış olsak, oralara bir vefa borcumuz vardır” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veysel Topkaya ise, ellerinden gelen tüm imkanlarla derneğin faaliyetlerine destek olacaklarını ifade etti.
Ziyaret, çekilen toplu fotoğrafın ardından son buldu.