Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi ile Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) arasında memurların ekonomik hayat koşullarının iyileştirilmesine yönelik ‘Sosyal Denge Sözleşmesi’ imzalandı.
Adilcevaz Belediye Meclisi’nin toplantı salonunda düzenlenen imza törenine Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Bitlis Şube Başkanı Adem Aydoğan, başkan yardımcıları Nazmi Olcay ve Hayrettin Al ile birlikte belediye memurları katıldı. Burada konuşan Belediye Başkanı Necati Gürsoy, çalışanın alın terinin kutsal olduğunu ve haklarının zamanında verilmesi gerektiğine değinerek, “Ben eşit paylaşmayı seven bir insanım, yeter ki insanlarımız çalışabilsin, koşuşturabilsin. Belediye olarak başından beri çalışanımızın hakkını korumayı bir görev bildik ve ona göre çalıştık. Biz mükellefiyetimizi yerine getireceğiz, sizler de görevlerinizi en iyi şekilde yapacaksınız. Bu sözleşeme neticesinde bütün memurlarımızın maaşlarında bir iyileştirme söz konusu olacak. Sosyal denge sözleşmesinin tüm çalışanlarımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Bitlis Şube Başkanı Adem Aydoğan ise, Adilcevaz Belediyesi ile Sosyal Denge Sözleşmesi imzaladıkları için mutlu olduklarını belirterek, bu sözleşmenin hayırlı olmasını temenni ettiklerini söyledi.