Ayvalık Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı’nda ek gündem maddeleri dâhil olmak üzere toplam 20 madde görüşüldü. Başkan Rahmi Gençer’in başkanlığında toplanan meclis, her zaman olduğu gibi Ayvalık Belediyesi web sitesinden canlı olarak yayınlandı.
Orhan Peker Sanat Galerisi’nde başlayan meclisin kâtipliğini, Başkan Yardımcısı Gökay Bacan ile Meclis Üyesi Hüseyin Barış yaptı. Toplantıya Meclis Üyesi Ufuk Ova ve Muhittin Tüfekçi mazeretleri nedeniyle katılamadı.
Kısa bir açılış konuşması yapan, Başkan Gençer, yapımı süren sosyal tesisler ve yollar hakkında kısa bilgi verdi. Rahmi Gençer’’ 150 Evler ve Armutçuk Mahallerine basketbol sahası, 3 tane halı saha, 20 tane çocuk parkı,12 tane fitnes sahasının yanı sıra 10 ayda 170.000 bin metrekare kilit parke döşeyeceğiz ve Aliçetinkaya Mahallemizde yeni bir sahil kordonu yapım sürecimiz devam ediyor. Ayvalık Belediyesi çalışıyor arkadaşlar’’dedi. Başkan Gençer, Ayvalık’ın çok kısa bir süre içerisinde çehresinin değişeceğini sözlerine ekledi.