Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, AK Parti Ayvalık İlçe Kadın Kolları yönetimi; ilçede yoksulların ve yardıma ihtiyaç duyanlar tarafından "Fatma Anne" olarak nitelendirilen Fatma Cavlu’yu yılın annesi seçti.
Bu kapsamda, Ayvalık’ta ihtiyaç sahibi yaşlı vatandaşların barınabileceği bir huzurevinin yapılması için kurulan Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fatma Cavlu’yu, derneğin eski Otogar’da bulunan yoksullara kılık kıyafet dağıtıldığı kermeste ziyaret eden AK Kadınlar, Cavlu’yu çiçeklerle tebrik etti.
AK Parti Ayvalık İlçe Kadın Kolları Başkanı Hadiye Şenviren’in öncülüğünde, AK Parti İlçe Kadın Kolları yöneticileri; Havva Kayaalp, Şerife Akan, Dudu Aktaş, Sibel Koşar, Sibel Manav Üstün, İlham Gerçeker ve Melahat Öner tarafından gerçekleştirilen ziyarette, Fatma Cavlu’nun duygusal anlar yaşaması ise dikkatlerden kaçmadı.
Ak Kadınlar daha sonra kermesten alışveriş yaparak, derneğe katkı bulunmayı ihmal etmedi.
Muhabirimize açıklamalarda bulunan AK Parti Ayvalık İlçe Kadın Kolları Başkanı Hadiye Şenviren, ilçede özellikle kanser hastaları başta olmak üzere kimsesiz çocuklar ve yoksul insanların yardımına herkesten önce koşması nedeniyle Fatma Cavlu’yu yılın annesi seçtiklerini belirtti.
AK Kadınlar tarafından yılın annesi seçilen Fatma Cavlu ise; yaşadığı sürece kimsesizlerin kimsesi olmayı sürdüreceğini ve bu uğurda da ömrü boyunca elinden gelen tüm gayreti göstereceğinin altını çizdi.