Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkan Hadiye Şenviren’in öncülüğünde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Bu kapsamda, kısa süre önce Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından açılan Ayvalık’ın Yeni Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret etme alışkanlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.
AK Parti Ayvalık İlçe Kadın Kolları Başkanı Hadiye Şenviren’in öncülüğünde ilçe genelinde sosyal çalışmaların yanı sıra sürdürdükleri ziyaretin önceki günkü etabında, AK Parti İlçe Kadın Kolları yöneticileri; Havva Kayaalp, Şerife Akan, Dudu Aktaş, Sibel Koşar, Sibel Manav Üstün, İlham Gerçeker, Melahat Öner, Semra Sönmez ve Didem Kurtul tarafından hastanede yatan hastalara yeni bir ziyaret daha gerçekleştirildi.
AK Kadınların hasta ziyareti sırasında, ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşlara hızı gibi yetişmesiyle tanınan Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fatma Cavlı da ziyarete bireysel olarak katıldı.
AK Kadınların beraberinde götürdükleri çam sakızı çoban armağanı hediyelerle hastalara yönelik gerçekleştirdikleri ziyaretlerde, hastalarla sohbet edip, ihtiyaçlarının bulunup bulunmadığı sorması ise hasta yakınları tarafından takdirle karşılandı.