Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Bahçeşehir Koleji’nde düzenlenen 2. Sanat Festivali büyük ilgi gördü. Konferans Salonunda gerçekleşen festival de büyük coşku yaşandı.
Bahçeşehir Koleji’ndeki Sanat festivalinde, öğrencilerin çaldıkları, keman, gitar, bağlama, klarnet, piyano, flüt ve seslendirdikleri türkü ve şarkılar büyük alkış aldı. Etkinlikte emeği geçen öğretmen ve öğrencileri kutlayan
Okul Müdürü Semra Talay,” Kolejlerimiz, kurumsallaşmış yapısı ile kaliteli hizmet vermeyi sürdürmektedir. Bu hedefe ulaşırken öğrencilerimizin kişilik gelişimini en üst seviyeye ulaştıracak sanatsal etkinlikleri, eğitim çalışmalarında ilk sırayı almaktayız. Böylelikle öğrencilerimiz; çevreye duyarlı, sorumluluk alan, sanatı seven, sanatla iç içe yaşayan, bilinçli bireyler olma özelliklerini pekiştirmektedirler” dedi.
Sanat dostlarını ortak bir platformda toplayan festivalde, Körfez’de bulunan sanat severler yeteneklerini sergilerken, onları izlemeye gelen aileleri ve müzik severler çok eğlenceli bir gün geçirdiler. Festival sonrasında tüm katılımcılara sertifikaları verildi.