Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Çoban Turnalar Mahallesi’ne giderek, mahalle içindeki yol çalışmalarını yerinde inceledi.
Balıkesir’in Altıeylül ilçesindeki Turnalar mahallesi şantiye alanına döndü. Mahalle içerisinde bulunan sokaklar ve meydanlar baştan aşağı yenilendi. Başkan Kafaoğlu çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bularak yetkililerden bilgi aldı. Mahalle Muhtarı Raşit Zengin ve mahalle sakinleri Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na yaptığı hizmetten dolayı teşekkür etti.
Başkan Zekai Kafaoğlu seçim öncesi gittiği Turnalar mahallesinde vatandaşların yol sıkıntısı yaşadığını söyleyerek, “Seçim öncesi ziyarete gelmiştik ve yol sıkıntısı vardı. Yağmur yağdığında çamur deryası vardı. Biz de yol medeniyettir dedik. Araçlarımız mahallede 3 gündür çalışıyor. Hedefimiz insanlara hizmet etmek. Mahallede bir kişi de yaşasa hizmet edeceğiz. Hedefimiz insanların mutluluğu, insanların ayaklarını çamurdan kurtarmak. Sahada çalışmaları gözlemledik. Fen İşleri ekibime teşekkür ediyorum. İlerleyen aylarda stabilize ile sıkıştırdığımız bu yolları parke taşı ile döşeyeceğiz. 5 yıl sonunda kırsal mahallelerde parke taşı döşenmiş yollar, çocuk parkları ve cemiyetlerini yapacakları yerleri olacak” dedi.
Turnalar Mahalle Muhtarı Raşit Zengin ise Kırsal bir mahalle olarak böyle bir hizmet görmedik. Halkımız çok mutlu. Ara sokaklarımız güzelleşti. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Haftanın bir günü çöplerimiz toplanıyor. Konteynerlerimiz de geldi. Artık sağa sola çöp atılmıyor. Başkanım çocuklar için de oyun parkı yaptı. Hanımlar için de spor aleti de koyacak” diye konuştu.