Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun eşi Didar Kafaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın eşi Özleyiş Topbaş’ın misafiri oldu.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın eşi Özleyiş Topbaş, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun eşi Didar Kafaoğlu’na, başında bulunduğu Kadın Koordinasyon Merkezi’nin çalışmalarını anlattı. Didar Kafaoğlu, Topbaş ile Kadın Koordinasyon Merkezi’ni gezdi, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bünyesinde hizmet veren Kadın Koordinasyon Merkezi aracılığıyla gıda, sağlık yardımı, giysi, eşya, mefruşat yardımı yaptıklarını ve nakit parayla fakir ailelerin ihtiyaçlarını karşılayarak, onlara destek verdiklerini söyleyen Topbaş, Didar Kafaoğlu’na hayata geçirdikleri projeleri anlattı. Bu projeler kapsamında Kadın Koordinasyon Merkezi’nin işleyişi konusunda Altıylül Belediyesi’ne yardım edebileceklerini söyledi. Didar Kafaoğlu ise, Altıeylül Belediyesi olarak yolun çok başında olduklarının altını çizerken “Biz 30 Mart Yerel Seçimlerinden sonra kurulan bir belediyeyiz. Eşim Zekai Kafaoğlu halkın, ihtiyaç sahiplerinin, mağdurun yanında olmayı seven bir başkan. Ben de eşi olarak ve bir kadın olarak bu gibi sosyal hizmet projelerini gönülden destekliyorum. Daha çok yolun başındayız. İhtiyaç sahiplerine ulaşıp onların mağduriyetini gidermek için elimizden ne geleni yapıyoruz. Biz de şehir merkezimizde yeni kurulan bir Sosyal Hizmet Binası ile mağdur durumdaki hanımlarımıza destek olmak için çalışmalara başladık. İhtiyaç sahibi hanımlarımızın mağduriyetlerinin bir nebze de olsa giderilmesi için,meslek edindirme kursları, bu kurslara katılan hanımların çocuklarının bakılacak kreş; sosyal market, psikolog hizmeti, ayni yardım gibi projelerimiz var.İlçenin sosyal haritası çıkarılıyor. En kısa zamanda bu Sosyal Hizmet Bina’mızın açılışını yapıp faaliyete geçireceğiz. Hatta bu binamızın açılışında bizlerle beraber olmanızdan mutluluk duyarız. Burada çok güzel işler yapıyorsunuz. Çok hayır dua alıyorsunuz. Projeleriniz beni çok heyecanlandırdı. Ayrıca burada beni güler yüzünüzle misafir ettiniz. Misafirperverliğiniz ve ev sahipliğiniz için çok teşekkür ederim” dedi.