Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, kırsal mahallelerde düzenlenen hayır ve düğünlere katılarak ziyaretlerde bulunuyor.
Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Eşmedere, Cüneyt, Alakır, Gölcük, Yaylabayır, Bayraklı, Alayaka, Mandıra, Kozlu ve Merkez mahallelerinde yapılan hayır ve düğün cemiyetlerinde vatandaşlarla buluştu. Kırsal mahallelere ilgi gösteren Başkan Yavaş, Sındırgı Belediyesi olarak 73 mahallenin istek ve sorunlarını yerinde dinlediklerini, vatandaşların bu istek ve şikâyetlerine imkânlar dâhilinde çözüm ürettiklerini vurguladı. Yavaş, “Büyükşehir yasasıyla birlikte Sındırgı Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesinin görevleri ayrıldı. Artık her iki belediyenin de görev ve sorumluluklarını halkımızın en iyi şekilde bilmesi ve öğrenmesi gerekiyor. Bununla birlikte siz değerli vatandaşlarımızı gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde birebir bilgilendirmeyi sürdürüyoruz. Mahallelere gidip kadınlarımızı çocuklarımızı, mahalle sakinlerini dinliyoruz. Yapacağımız şeyleri söylüyoruz, yapamayacağımızı söylemiyoruz, söylediğimizi de yapıyoruz. Halkımıza söz verdiğimiz hizmetleri bir bir yerine getiriyoruz. Hiçbir zaman yapamayacağımız bir hizmeti söz vermedik. Halkımızın doğru ve dürüst bir hizmet anlayışına ihtiyacı var. Bizim buraya geliş amacımız; mahallenin sorunları yerinde görmek. Vatandaşlarımız bir aile ortamında, ben sizin başkanınız değil bir kardeşinizim” dedi.
Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, gittiği hayır ve düğün cemiyetlerinde, çevre mahallelerde ki vatandaşların istek ve sorunlarını da yerinde dinleyip tespit ediyor. Başkan Yavaş’a, Belediyesi Meclis Üyeleri ve Ak Parti İlçe Teşkilatı eşlik etti.