Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, vatandaşların ve mahalle muhtarlarının taleplerini dinleyerek eksiklikleri yerinde tespit ediyor. Başkan Yavaş’a ziyaretinde, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Yavuz, Mehmet Zengin, Emin Duman ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Durak eşlik etti. Birinci görevinin vatandaşa hizmet olduğunu söyleyen Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş "Bizler vatandaşın hizmetkarıyız" dedi.
Yavaş, sağlıklı ve doğru iletişim kurulması halinde vatandaşın taleplerinin de çabuk çözüme kavuşacağını vurgulayarak, belediyeyi ilgilendiren konuların kendilerine iletilmesi halinde gerekli çalışmayı yapacaklarını ifade etti. Başkan Yavaş, "Görevimiz, vatandaşa hizmet etmektir. Bizler halkın hizmetkarlarıyız, hizmet etmenin mutluluğu hiçbir şeyle ölçülemez. Projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Gelişen ve her anlamda büyüyen ülkemizin gelişimine paralel olarak ilçemiz daha da gelişecek ve büyüyecektir. Bu kutlu davada her zaman yerimizi aldık, her zaman vatandaşımızın yanındayız” dedi.
Yavaş, Taşköy, Umurlar ve Kocabey mahalle sakinlerinin sorunları için de çalışmalara hız verileceğini, alt yapı çalışmalarına da önem verilerek, vatandaşın daha sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde yaşaması için gereken çalışmaların başlatılacağını söyledi.