Balıkesir’in Edremit İlçesinde Cumhuriyet Halk Partisi 7 Haziran sonrası sandıktan çıkan oyları ilçe bazında değerlendirdi.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’nın da katıldığı değerlendirme toplantısında açıklama yapan Edremit Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Enver Enligün “7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilen, milletvekili genel seçiminde partimize göstermiş olduğu destek dolayısıyla bütün CHP’li değerli hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Edremit genelinde 2011 milletvekili genel seçiminin ve 30 Mart 2014 yerel seçimine oranla artış gösteren oy yüzdemiz bizi hem mutlu etmiş, hem de daha çok çalışmamız için yüreklendirmiştir. “dedi.
Çalışmalara katılanlara teşekkür eden Enligün “Ayrıca Balıkesir genelinde oyunu en çok yükselten ilçenin Edremit olması da bizlere daha büyük bir sorumluluk yüklemiştir. Bu düşünceler ile başkanlığını yapmış olduğu Cumhuriyet Halk Partisi Edremit İlçe Örgütü bünyesinde gece gündüz demeden, mahalle mahalle Edremit’i gezen, canla başla çalışan ilçe örgütümüze ve benimle gönül birliği yapmış olan tüm yurttaşlarımıza, bütün Edremitlilere sevgi ve saygımızı sunuyoruz.”dedi.
Birinciliği Balıkesir genelinde hiç kimseye bırakmadıklarını ifade eden Enligün “Biz bütün köylerimizde, toplamında birinci partiyiz. Bütün eski ismiyle Beldelerimizin toplamında birinci partiyiz. Edremit Merkez Mahallelerinde birinci partiyiz. Edremit ilçe genelinde birinci partiyiz. Balıkesir’de bizden daha çok oyu olmasına rağmen, seçmeni olmasına rağmen onların hepsinden daha çok Cumhuriyet Halk Partisine oy veren ilçe olarak ta birinci konumundayız. Bunun için ben çok mutluyum. Hepsinde birinciliği kimseye bırakmadık. Bunun için Edremit Halkına çok teşekkür ediyorum. “dedi.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’da başarılı bir seçim kampanyasına imza atan Edremit İlçe teşkilatına ve Başkanı Enver Enligün’e teşekkür etti. Edremit parti binasında yapılan toplantıya partililer ve Edremit Belediyesi Meclis üyelerin de yoğun ilgi gösterdi.