Balıkesir’in Dursunbey ilçesine kazandırılan 35 milyon liralık yatırım muhteşem bir törenle açıldı.
Dursunbey’e Büyükşehir ve ilçe belediyeler tarafından alt yapı, yol çalışmaları, BASKİ çalışmaları ve iş makinesi araçları ile toplamda 35 milyon 100 bin liralık yatırım yapıldı. Belediye tarihinin en büyük yatırımı olarak adlandırılan bu eserlerin açılışı yapıldı. Dursunbey Kültür Merkezi arkasında bulunan alanda yapılan törene Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, AK Parti İl Başkanı Dinçer Orkan, çeşitli kurum ve kuruluşlardan yetkililer ile çok sayıda vatandaş katıldı. Barana ekibinin halk oyunu gösterisi ile başlayan program, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile devam etti. Daha sonra Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, ilçeye kazandırılan 35 Milyon liralık yatırım hakkında açıklama yaptı. Göre geldikleri günden bu yana ilçe genelinde yapılan hizmetleri sırası ile anlatan Bahçavan, desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur’a teşekkür etti.
Dursunbey’de yaptıkları 35 milyon liralık yatırım için açıklamalarda bulunan Edip Uğur, Dursunbey-Balıkesir arasında devam eden duble yolun eski Türkiye ile yeni Türkiye’nin arasındaki farkı gösterdiğini söyledi. Büyükşehir’in Balıkesir’e yeni bir ivme kazandırdığını ifade eden Uğur, bu yıl içerisinde Balıkesir genelinde bin 150 kilometre yolun yapılacağını söyledi.
Konuşmasını ardından katılımcılar tarafından coşku ile alkışlanan Uğur, ilgilerinden dolayı vatandaşlara teşekkür etti. Dursunbey’de Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur’un katılımları ile yapılan iki belediyenin yeni eserler töreninde siyaset açısından renkli anlar yaşandı. Geçtiğimiz haftalarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Dursunbey’de yaptığı miting öncesi karşılayan Bahçavan’ın ardından dünde CHP İlçe yönetimi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur’a ’İlçemize hoş geldiniz’ diyerek çiçek takdim etti. CHP İlçe Başkanı Mehmet Yavaş tarafından takdim edilen çiçek için Uğur teşekkürlerini sundu.