Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi bünyesinde yıllarca TANSA adıyla hizmet veren ve kurulduğu ilk günden bu yana ilçe halkına tanzim satışlarıyla uygun fiyatlarla hizmet veren Perakende Sebze Hali içindeki alışveriş mağazası yenilendi.
Ayvalık Belediyesi bünyesinde yılbaşından bu yana hizmet vermeye başlayan Güzel Ayvalık Şirketi dahilinde aynı isimle hizmet vermeye başlayan mağazanın açılış kurdelesini Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer kesti.
Sermayesinin tamamının Ayvalık Belediyesi tarafından karşılandığı, son derece modern ve hijyen koşullara sahip olduğu gözlenilen mağazanın modern görünümü vatandaşlar tarafından da beğeniyle karşılandı.
Belediye Başkan Yardımcısı ve Güzel Ayvalık Şirketi’nin Müdürü Gökay Bacan, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşın hazır bulunduğu açılışın ardından kasaya geçen Belediye Başkanı Rahmi Gençer, vatandaşlara kendi elleriyle satış yaptı.
HEDEF KALTİYEİ UCUZLUKLA BULUŞTURMAK
Açılışla ilgili muhabirimize açıklamalarda bulunan Güzel Ayvalık Firması’nın Genel Müdürü ve Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan, mağaza reyonlarındaki ürünlerin piyasa fiyatlarının altında vatandaşlarla buluşturmaya çalıştıklarını belirterek, önümüzdeki yıllarda ihtiyaç duyulması halinde Güzel Ayvalık Mağazası’nın Altınova, Sarımsaklı ve Cunda Adası’na da şubeler açabileceklerini kaydetti.
Geçmiş yıllarda TANSA adıyla ilçe halkına ucuz ama kaliteli kömür satışlarının da yapıldığını hatırlatan Gökay Bacan, “Güzel Ayvalık Mağazamız, geçmiş yıllarda olduğu gerekirse kömür satışı da yapacaktır. Bizim için önemli olan vatandaşımızın memnuniyetidir. Bu yüzden de kaliteli ürünleri, makul fiyatlarla halkımıza ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi.