Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Yenimahalle’de bulunan Aliçetinkaya Ortaokulu’nun velileri mutfaklarında sergiledikleri nefis tadlardan oluşan hünerlerini bu kez okulun fiziki koşulları başta olmak üzere eksikliklerin tamamlanması için sergiledi.
Bu kapsamda; Ayvalık Aliçetinkaya Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Emine Ayhan ile Okul Müdürü Abdülkadir Köksal ve Müdür Yardımcısı Murat Özduran’ın öncülüğünde, okul velileriyle, okul öğretmenleri tarafından gerçekleşen yiyecek kermesi, bölge pazarının açıldığı Perşembe günü ilçenin trafiğe kapalı caddesi Talatpaşa’da vatandaşların beğenisine sunuldu.
Okul Aile Birliği’nin hamarat üyelerinin kendi elleriyle hazırladıkları yiyeceklerin yanı sıra gözleme yaprak, bu yaptıklarını büyük bir özveriyle satabilmek için gösterdikleri çaba takdire şayan olarak nitelendirildi.
Muhabirimizin sorularını yanıtlayan Aliçetinkaya Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Emine Ayhan, amaçlarının okulda eğitim gören çocuklarının daha iyi fiziki koşullarda öğrenim görmelerini sağlanılmasına katkı vermek olduğunu belirtti.