Balıkesir’in Ayvacık mahallesinde fidan dikim töreni gerçekleştirildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşleri Emine Erdoğan tarafından başlatılan, Balıkesir’de Vali Mustafa Yaman’ın eşi Gülseren Yaman’ın koordinasyonunda yürütülen çalışma kapsamında Altıeylül Kaymakamlığı, Altıeylül Gönül Elçileri, Altıeylül de bulunan kamu kurumları ile Orman Bölge Müdürlüğü’nün işbirliği ile Ayvacık Mahallesi sınırları içinde oluşturulan gönül elçileri bereket ormanında fidan dikimi gerçekleştirildi.
Fidan dikim törenine Vali Mustafa Yaman ve eşi Gülseren Yaman, Altıeylül Kaymakamı Bayram Gale, Karesi Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve eşi Didar Kafaoğlu, Ayvacık Mahallesi halkı ve daire müdürleri katıldı.
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Ayvacık Mahallesi ormanlık alanında gerçekleştirilen fidan dikiminde eşi Didar Kafaoğlu ile birlikte fidan dikti. Daha sonra Altıeylül Ortaokulu halk oyunları ekibi gösterileri ile protokolden alkış aldı. Gösteri sonrasında öğrenciler Başkan Zekai Kafaoğlu’nu yanlarına davet ederek birlikte oynamak istediler. Kafaoğlu da ısrarlar üzerine öğrenciler ile birlikte çiftetelli oynadı. Öğrenciler Başkanın kendileri ile oyunlarını paylaşmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.