Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Hemşireler Haftası münasebetiyle Göğüs Hastalıkları Hastanesi, Atatürk Devlet Hastanesi, Tıp Fakültesi, Diş Hastanesi ve Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek hemşirelerin hemşireler gününü kutladı.
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, hemşireler gününü unutmayarak hastane ziyaretleri gerçekleştirdi. Hemşireler Başkan Kafaoğlu’nun jestinden dolayı teşekkür ettiler. Kafaoğlu’nun ziyaretinden Belediye Meclis Üyeleri Bahar Vidin, Yasemin Akkol, Fikrettin Kocaman ve Sağlık İşleri Müdürü Emine Ödemiş de yer aldı. Başkan Kafaoğlu “Bende sağlık mensubu birisi olarak tüm hemşirelerimizin gününü kutluyorum. Her şey gönüllerince olsun. Hemşirelik güzel bir görev ve ulvi bir meslek. Sağlıkta çalışan herkes önemlidir. Tüm hemşireleri takdir ediyorum. Hemşirelik insana hizmet eden bir meslek. Hemşirelik görevi oldukça zor ve meşaketli. Sağlık sektöründe hemşireler hastanenin en fazla ihtiyaç duyduğu kişilerdir” dedi.
Göğüs Hastalıkları Hastanesi, Atatürk Devlet Hastanesi, Tıp Fakültesi Hastanesi, Diş Hastanesi ve Devlet Hastanesi yönetici ve hemşireler Başkan Kafaoğlu’nun ziyaretinden ve yaptığı anlamlı davranıştan dolayı teşekkür ettiler.