Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, hafta sonu kırsal mahallelerde yaptığı ziyaretlerde büyük ilgi ile karşılaşıyor.
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ilk olarak Taşpınar Mahallesi’nin düzenlediği hayıra katıldı. Burada mahalle sakinleri tarafından coşku ile karşılanan Kafaoğlu hayır yemekleri yapan kadınlara da yardım etti. Ateşte kavrulan yemekleri pişiren, keşkek karan ve vatandaşlara tatlı ikram eden Başkan Kafaoğlu, belediye olarak Taşpınar’ı güzelleştirdiklerini ve daha da güzelleştireceklerini ifade etti. Taşpınar Mahallesi’nde Camii bahçesi yanında bulunan alanı yeniden düzenleyerek buraya çocuk parkı ve oturma bankları koyarak vatandaşın beğenisine sunduklarını söyleyen Kafaoğlu, önümüzdeki günlerde de hayırlarda kullanılması için üstü kapalı güzel birçok amaçlı bina yapacaklarını ve bundan sonra mahalle halkının hayırlarını buradaki ortamda gerçekleştireceğini ifade etti.
Başkan Kafaoğlu “Bu hayırlar bir vesile. Önemli olan kardeşlik duygularının artmasıdır. Hayırları çok önemsiyorum. Altıeylül Belediyesi olarak Taşpınar’daki camii yanında ciddi park çalışması yaptık. Harabe olan yeri şehir merkezindeki yerler gibi yaptık. Burada piknik masaları ve çocuk oyun bahçesi oldu. Yeşillendikten sonra bu alan daha da güzel olacak. Taşpınar halkının mutluluğu benim mutluluğum. Her zaman vatandaşın yanındayım” dedi.
Başkan Zekai Kafaoğlu daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ile birlikte Gökköy Mahallesi’nde gerçekleşen hayıra katıldı ve burada vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Gökköy hayrında konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur Gökköy Mahallesi’nin sulama göleti çalışmalarının devam ettiğini, lojistik köy ile birlikte güzel bir geçit yapıldığını kaydetti. Uğur çarşı merkezdeki vatandaşlar gibi Gökköy halkının da İkizcetepeler’den gelen suyu kullanmaya başlayacağını ve gençler için de halı saha yapacakları sözünü verdi.
Başkan Uğur daha sonra Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun elini havaya kaldırarak Gökköy halkına “Başkandan memnun musunuz” diye sordu. Hayıra katılan vatandaşlar “Memnunuz” diyerek güçlü bir şekilde alkışladı. Başkan Kafaoğlu da Gökköy halkının ilgi ve sevgisinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.