Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde Milliyetçi Harekete Partisi’nin Balıkesir Milletvekili Adayları Recep Çetin, Mehmet Duran, Adnan Çelebi, Mehmet Ağar ve Kemal Girgin bir dizi temaslarda bulundu.
MHP Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Kaban, MHP Ayvalık İlçe yöneticileri ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevtap Şahin Sezgin’in öncülüğünde; Ayvalık merkez başta olmak üzere Yenimahalle ile Sarımsaklı Pazar’ında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen MHP’li Milletvekili Adaylarına vatandaşların ilgisi yoğun oldu.
MHP’li milletvekili adayları; Çetin, Duran, Çelebi, Ağar ve Girgin’in yaptıkları temaslarda; 7 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin geleceği için çok büyük bir dönüm noktası olduğunu ve belki de Cumhuriyet tarihinin son seçimi olabileceğini belirtmeleri dikkat çekti.
Vatandaşların çok iyi düşünüp, karar vermeleri gerektiğini belirten vekil adayları; İşsizlik oranının her gün daha da büyüdüğünü, işsizlik ordusunun beraberinde getirdiği suç oranlarının artmasını emeklilerin çok zor geçindiğini, terör sorunu hakkında vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundular.
Çözüm sürecinin düzmece bir oyun olduğunu savunduğu gözlenen MHP’li milletvekili adayları; Türkiye’nin sorunların çözümündeki tek adresinin MHP iktidarını olabileceğini vurgularken, MHP’nin tüm kadrolarıyla bu ağır ve ateşten gömleği giymeye hazır olduğunu kaydettiler.
MHP Balıkesir Milletvekili Adayları’nın Ayvalıkta gerçekleştirdikleri ziyaretlerde vatandaşlar ise; 7 Haziran seçimlerinin bilincinde olduklarını, emeklilerin zor durumda olduğunu, işsizliğin her gün arttığını, PKK ile sorunun çözümlenmemesinden endişe duyduklarını belirtirken, ülkede en büyük sorununun geçim sıkıntısı olduğunu, Ayvalık’ta da en büyük sorununun su ve bozuk yol problemleri olduğunu vurgulayarak bu sorunların bir an çözümlenmesini istediği gözlendi.