Ayvalık Belediyesi Orhan Peker Sanat Galerisinde açılan ressam Şefkat İşlegen’in 36. kişisel resim sergisi yoğun ilgi gördü.
Serginin açılış kokteyline katılan ve ressam İşlegen’in eserlerini yakından inceleyen davetliler resimleri çok beğendiklerini dile getirerek kendilerini bu tür sanatsal faaliyetlerle buluşturduğu için Ayvalık Belediyesi’ne teşekkür ettiler.
Ayvalık Belediyesi’nin katkıları ile açılan sanatçının 40 eserinin bulunduğu sergide konuşan Ayvalık Belediyesi Meclis Üyesi Nusret Kantarcı Taşan, “Böyle bir sergiyi ilçemizde açtığı için Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer adına değerli sanatçı Şefkat İşlegen hanımefendiye çok teşekkür ederim. Ayvalık her geçen sene sanat ve kültüre daha yakın ve iç içe olmaya başladı. İnşallah bizim görev yaptığımız dönemde sanat faaliyetlerimizi çok daha genişleteceğiz diye düşünüyorum” dedi.
Taşan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer adına sanatçı Şefkat İşlegen’e bir de hediye sundu.
15 Nisan 2015’e kadar açık kalacak olan Şefkat İşlegen resim sergisi Pazartesi günü hariç sabah 09.00 ile 18. 00 saatleri arasında gezilebilecek.
Şefkat İşlegen resim sergisi açılışına Ayvalık Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen’in yanı sıra Ayvalıklı sanatçılar ve çok sayıda sanatsever katıldı.