AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve AK Parti milletvekili adayı Mustafa Yelkenci Bartın Muhtarlar Derneği Başkanı Reşat Günay ve Türkiye Emekliler Derneği Bartın Şube Başkanı Hayati Er’i makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bartın Muhtarlar Derneği Başkanı Reşat Günay şöyle konuştu:“Türkiye genelinde artık bir seçim atmosferi başladı. Bu nedenle Bartın’ temsilen sayın vekilimiz Yılmaz Tunç’a geçmişte de yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu hizmetlerin devamı için hep birlikte beraberlik içinde bu seçimin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Genelde vekilim yerelde de biz muhtarlar olarak amacımız hep aynıdır. Memleketimize hizmet etmek etmektir. Bu hizmet yolunda cenabı Allah inşallah bizleri kendilerine mahcup etmez. Kendilerine başarılar diliyorum.”
Ziyarette bir konuşma yapan AK Parti 2. sıra Milletvekili adayı Mustafa Yelkenci, “AK Parti Milletvekili Adayı olarak karşınızdayız. Bize göstermiş olduğunuz büyük ilgi ve alakaya teşekkür ediyoruz. İnşallah yapılacak olan genel seçimde partimizi Bartın’da daha güçlü kılacak şekilde Ak Parti’yi tek başına iktidarın devamında Bartın’da güçlü bir şekilde destekleyeceğinize ve Bartın’da Allah’ın izniyle iktidarın nimetlerini Bartın’a getirmede partimize güç vereceğinizi düşünüyorum” dedi.
Muhtarların birlik ve beraberlik içerisinde köylerine mahallelerine sahip çıkmış olmalarını mutlu ettiğini belirten AK Parti Milletvekili Yılmaz Tunç, “Ben bugüne kadar yapmış olduğunuz çalışmalardan çok teşekkür ediyorum. Sürekli sizlerle istişare halinde olduk. Ben iki dönemdir milletvekiliyim nasip olursa üçüncü dönemde beni yalnız bırakmayacaksınız. İktidardan Mustafa Yelkenci ile beraber iki milletvekili Bartın’a daha çok hizmet daha çok yatırım demek. Bartın Ak Partiyle çok büyük yatırımlar aldı. Bunların en yakın şahidi muhtarlarımızdır. Yeni dönemde iki milletvekiliyle beraber Bartın’dan güçlü olacak Bartın kazanacak” diye konuştu.
AK Parti milletvekili Yılmaz Tunç’un her konuda kendilerine destek sağladığını belirten Türkiye Emekliler Derneği Bartın Şube Başkanı Hayati Er; "Milletvekilimiz her konuda bize yardımcı oluyor. Gereken imkânları bizlere sağlıyor. Şimdiden sonra ikinci adayımızı da sayın vekilimize yardımcı olmak için gönderebilirsek Bartın’ın daha çok daha güzel hizmetler alabileceğine inanıyorum. Şimdiden seçimimiz hayırlı olsun diyor bizleri ziyaret ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.