AK Parti Bartın Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç ve Mustafa Yelkenci’nin Arıt halkına hitap etti. Milletvekili Adayı Tunç:“Bartın’da AK Parti’den iki milletvekili ile temsil edilelim, Ankara’da elimiz daha güçlü olsun. Bartın kazansın, memleketimize eser üzerine eserler getirelim” dedi.
Arıt’ta AK Parti adaylarının düzenlemiş olduğu mitingde konuşan Milletvekili Adayı Mustafa Yelkenci; “AK Parti 2002’den beri iktidarda. İki dönemi ülkemizde ve ilimizde ulaşımdan suya, sağlıktan eğitime, ticaretten, enerjiye kadar gerçekleştirdiğimiz birçok icraatla geride bıraktık. İlimizde 13 yıldır yaptıklarımızı saymaya kalksak günlerce size anlatmak zorunda kalırız. Bizler burada sadece yaptıklarımızı değil yapacaklarımızı da söylüyoruz. İnşallah 7 Haziran’dan sonra kaldığımız yerden hizmetlerimize sizlerin bize verdiği destekle devam edeceğiz. Arıt her zaman bizlerin yanında oldu. Bunun için sizlere ne kadar teşekkür etsek az. Ama şunu bilmenizi istiyorum ki daha önceki 3 dönem gibi 4. dönemimizde de diğer partilere büyük bir gol atacağız ve yeniden iktidarda olacağız. Bu konuda sizlere olan güvenim tam. Nasıl ki Yılmaz Tunç 2 dönemdir Ankara’da sizlerin sesiyse ben de sizlerin sesi olmak için bu yola çıktım. 7 Haziran’da sandığa sahip çıkıp Arıt’tan yeniden AK Parti’yi sandıktan çıkaracağınıza inanıyorum. Hep birlikte ilimizin yüzünü güldüreceğiz ve hedefimiz olan 2’de 2’ye ulaşacağız” dedi.
“BARTINIMIZ AK PARTİ İLE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR”
AK Parti Bartın Milletvekili ve Adayı Yılmaz Tunç, “Bartın’ımız AK Parti iktidarının avantajları ile büyümeye devam ediyor. Bartın’a 2,5 milyar lira tutarında yatırım yaptık. Bir o kadar da devam eden yatırımımız var. Hayal dahi edilemeyen dev yatırımları Bartın’a kazandırdık. 7 Haziran sonrasında da Bartın’a kazandıracağımız yeni projelerle Bartın, Karadeniz’in yıldızı olacak. Yeni dönemde Bartın ilimize yeni çevre yolu kazandıracağız. TTK’yı geliştirmeye, yaşatmaya devam edeceğiz. İki dönemdir, sizleri Ankara’da en güzel şekilde temsil etmenin gururunu yaşıyorum. Ben ve Mustafa Yelkenci sizlerin Ankara’daki sesi olacağız, Bartın’ın hizmetkarı olacağız. Bu seçimlerde Bartın’ın geleceği için oy kullanacağız, geçmişte başka partilere oy vermiş olabilirsiniz ancak bu seçim Bartın ve Türkiye için çok önemli. Bartın’da AK Parti’den iki milletvekili ile temsil edilelim, Ankara’da elimiz daha güçlü olsun. Arıt kazansın, Bartın kazansın, memleketimize eser üzerine eserler getirelim” şeklinde konuştu.
“ARIT YOLU ÇALIŞMALARI HIZLANDI”
Bartın-Arıt yolu ile ilgili muhalefetin eleştirilerine de sert cevap veren Milletvekili Tunç, muhalefetin buralara gelip Arıt yolu neden bitirilemedi eleştirilerine hiç birinin hesap sorma hakkının olmadığını söyleyerek; “Onlar bu ülkede iktidar olmadılar mı? Hükümetleri zamanında neden Arıt yolunu programa alıp başlatmamışlar akıllarına gelmemiş mi? Şimdi gelip konuşuyorlar” dedi.
Milletvekili Yılmaz Tunç sözlerinin devamında şöyle konuştu: “Arıt yolunu biz gündeme getirdik, biz programa aldık ve inşaat çalışmalarına başlattık. Normalde ihaleyi alan yüklenici firmanın 2013 yılında yol çalışmalarını bitirmesi gerekti. Yüklenici firma iflas ettiği için tekrar ihaleye çıktıklarını yol çalışmalarının gecikmeye neden oldu. Arıt yolunu biz başlattık biz bitiririz.”
“KILIÇDAROĞLU, EMEKLİ İKRAMİYESİ DEĞİL, MAAŞIN ASLINI BİLE ÖDEYEMEZ”
Milletvekili Tunç konuşmasında eski gazete manşetlerini hatırlatarak; “Buradan emekli vatandaşlarımıza şunu hatırlatmak istiyorum. Kılıçdaroğlu iki maaş ikramiye vaat ediyor. Bu şekilde emeklilerimizin oylarını alabileceğini zannediyor. 1992-1999 arası SSK’nın Genel Müdürü Kılıçdaroğlu. 6 yılda SSK’yı milyarlarca zarar ettiren, emekli maaşı ödeyemeyecek duruma getiren kendisi. 1999 yılında genel müdürlükten istifa edip DSP’den milletvekili adayı olmak istediğinde, Rahmetli Ecevit kendisini listeye bile koymamıştı. Emeklilerin parasını SSK’da batıran, emeklilerimizi ilaç kuyruklarına mahkûm eden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu önce emeklilerimizden özür dilemeli. Kılıçdaroğlu, emekli ikramiyesi değil, maaşın aslını bile ödeyemez” ifadelerini kullandı.