Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde ‘Kapaklar Umuda Dönüşsün’ sloganı ile yürütülmekte olunan ‘Altın Kardeşliği’ isimli projeye destekler devam ediyor.
Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından psiko sosyal model örnek alınarak ‘’Kapaklar Umuda Dönüşsün’’ sloganı ile hazırlanan ‘Altın Kardeşliği’ isimli projenin yürütülmesine ilk günkü coşku ile devam edilirken, projeye destekler de aralıksız olarak gelmeye devam ediyor. İl Özel İdaresi Mustafa Aydede Anaokulu’nun idareci, çalışanları ve öğrencileri projeye destek amacıyla topladıkları yaklaşık 3 bin adet plastik kapağı görevlilere teslim ederlerken ileriki günlerde de projeye destek vermeye devam edeceklerini belirttiler.
Altın Kardeşliği isimli projeye destek amacıyla vatandaşlar topladıkları plastik kapakları Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’ne teslim edebildikleri gibi Türkiye Sakatlar Derneği Bartın Şubesi’ne de teslim edilebiliyor.