Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır ve Bartın TSO yönetiminden oluşan heyet, Bartın Seramik’e ziyarette bulunarak üretim alanında incelemelerde bulundu.
Bartın Seramik Tursay Turizm Aldatmazlar Makine Yönetim Kurulu başkanı Gürkan Aldatmaz tarafından karşılan Bartın TSO heyeti üretim sahasında incelemelerde bulundu.
Ziyarete Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır, Meclis Başkanı Halil Çelen, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sami Karakaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil Balık, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Birol Dikyurt, Yönetim Kurulu Üyeleri Nejat Vural ile Genel Sekreter Mustafa katıldı.
Bartın TSO Başkanı Cihat Çakır;“Teknolojiyi kullanan çevreye duyarlı Bartın Seramik dünya markası olma yolunda hızla ilerlemektedir” dedi.
Yatırım, üretim, istihdam ve katma değer sağlayan işadamı ve sanayicilerin her zaman baş tacı edilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Çakır, sözlerini şöyle sürdürdü: “Çalışan personelinin %90’nın Bartınlı olması ve örnek gösterebilinecek bir kurumsallıkla faaliyetlerini sürdüren Bartın Seramik ilimiz ve ülke ekonomisine katkısı azımsanamaz boyuttadır. İlimizde, dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen firmalarımızın olması sevindirici ve onur vericidir. Bartın TSO olarak yakaladığı büyüme ivmesi ile il ekonomisine katkı veren Bartın Seramik’i canı gönülden kutlar, başarılarının daim olmasını dilerim.”