Bartın Üniversitesi Bahar Şenliklerinin son gününde sahne alan Türk Pop Müziğinin sevilen sanatçısı İrem Derici, sergilediği muhteşem performansla öğrencileri coşturdu. Başarılı sanatçı çıkacak albümünden “Seni çok seviyorum” adlı parçayı da ilk defa Bartın Üniversitesindeki konserde seslendirdi.
Bartın Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında ünlü pop müziği sanatçısı İrem Derici, üniversiteli gençlerle buluştu. Bartın Üniversitesi Ağdacı kampüsündeki konserde İrem Derici, söylediği şarkılarla kendisini izlemeye gelen binlerce öğrencilere unutulmaz bir gece yaşattı. Dijital platformlarda en çok dinlenen şarkıcı olan İrem Derici, sahnede kaldığı sürede “Kalbimin tek sahibine”, “Sevgi olsun taştan olsun”, “Zorun ne sevgilim”, “Bir miyiz”, “Düşler ülkesinin gelgit akıllısı” gibi parçalara öğrenciler de tek bir ağızdan eşlik etti.
Sahne performansıyla da büyük beğeni toplayan İrem Derici, parçasını seslendirdiği sırada davul çalması izleyenler tarafından coşkuyla karşılandı. Daha konserin başında eline mendili alıp, topuklu ayakkabılarını atan başarılı sanatçı, “Zıplamayana ekmek yok” diyerek, binlerce kişiyi zıplattı.
İrem Derici, kendisini izlemeye gelen binlerce öğrenci karşısında şaşkınlığını da gizleyemedi. Sık sık Bartın Üniversitesinden övgü dolu sözlerle bahseden İrem Derici, “İlk defa burada söyleyeceğim haberiniz olsun” diyerek, çıkacak albümünden “Seni çok seviyorum” adlı parçayı seslendirdi. Coşkulu kalabalıktan tam not alan şarkı, İrem Derci tarafından da sevinçle karşılandı.
Yaklaşık 2 saat süren konser İrem Derici’nin Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan’a teşekkürlerinin ardından son buldu.